”Jeg vil gerne kunne sige, at jeg føler en endnu større ro, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Inden for de seneste par år føler jeg virkelig, at børnene er blevet store. Den store er 22, og bor ikke længere hjemme, og vores mindste søn er 16. Som om jeg er mor, som har spillet teater, og de er blevet passet af barnepiger, så foregår vores liv jo stadig på vores børns præmisser – men der sker hele tiden forandringer, tiden flyver, de skal vælge en vej i livet, man skal støtte dem, og pludselig har man nået målet. Og vad så…? Så mærker jeg tomheden og tænker: ’Hvad fanden skal jeg så med livet?’.”
Anette Støvelbæk, skuespiller i bogen ’Modne kvinder af Bo Østlund


”Hvis jeg sådan kigger familiemæssigt og erhvervsmæssigt, så er jeg et sted i livet nu, som jeg synes, er fedt. Jeg er enig i, at stopuret tikker ned, men jeg er ikke der, hvor jeg synes, at hverken min arbejdskapacitet, mine udfordringer eller noget som helst er på retur. Måske snarere tværtimod. Så jeg er på en måde i harmoni.”
Henrik Dam Christensen, politiker i bogen ’Modne mænd’ af Bo Østlund


”Fra jeg var midt i 50’erne har jeg, for hver dag der er gået, fået det bedre og bedre. Jeg ser virkelig min livskurve som stærkt opadgående, og jeg synes, at jeg har fået det bedre både fysisk og psykisk på alle leder og kanter.”
Annmari Max Hansen, terapeut, underviser og coach i bogen ’Modne kvinder af Bo Østlund


”Jeg kan ikke holde de mennesker ud, der siger ’Åh, det er også så hårdt, og det er også så synd for mig.’ For hvad er alternativet? Der er kun et alternativt til at blive 50, og derfor er alt det klynk også noget hån mod alle dem, der steg af, da de blev 22 og 38 og 47 på grund af en ulykke eller sygdom. Man skal da bare være bragende glad for, at man får lov til at være her så længe.”
Marianne Stagetron Kolos, indehaver af La Glace, konditor/kagekone i bogen ’Modne kvinder af Bo Østlund

Dette er kun en lille uddrag af den nye bog om livsfaser – køb hele bogen her