Om bogen

Udgives af

pej gruppens forlag
Bitsovvej 2
7400 Herning
Telefon: +45 97 11 89 00
www.pejgruppen.dk

Publikation

Forfatter:
Louise Byg Kongsholm

Redaktør, skrivende og undersøgende journalist:
Maria Rye Vangsted

Korrektur:
Helene Mathiasen
Jette Byg

Tegninger:
Frank Høedt

Grafisk opsætning:
Anette Faarup
Anja Bloch-Hamre

Tryk:
Reklametryk Herning

Info

1. udgave, 1. oplag
Marts 2020

ISBN:
978-87-999648-4-0

Gengivelse af bogen eller dele heraf er ikke tilladt ifølge lov om ophavsret. Kontakt pej gruppen for tilladelse til gengivelse.


Louise Byg Kongsholm

Forfatteren

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm er pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker. Hun står blandt andet bag pej gruppens bogudgivelser med titler som ’Trendsociologi’, ’Cross Channel 1 + 2”, ‘Total Ret@il’ og nu også bogen 'Fra vugge til krukke - Livsfaser og forbrug'.

Hun er desuden chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN og TØJ og skriver i en række eksterne magasiner, holder foredrag i både Danmark og Norge og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer.

Louise er uddannet cand.merc. med speciale i strategi og ledelse, har tidligere været ansat som strategikonsulent hos Lego og har været en del af pej gruppen siden 2007.

Book foredrag

Book forfatteren til et uddybende og målrettet foredrag. Med erfaring fra i alt 700+ foredrag, er Louise en erfaren foredragsholder, of formår at kombinere viden med perspektiv og humor.